16.11.2015

porukalla ratsastamaan!

Vovan hyvällä ystävällä oli eilen synttärit ja hän tuli naisystävänsä kanssa Pietarista Gomeliin viikonlopuksi. Porukat oli nähneet meidän ratsastuskuvan Instassa ja sen innoittamana me lähdettiin seitsemän aikuisen ja kolmen lapsen porukalla samalle tallille sateisena sunnuntaina. Mun mielestä se oli todella huvittavaa että joukko ei-hevosihmisiä hyppää porukalla ratsastamaan hieman yli kolmekymppisen miehen synttäreillä =D Huvittavaa oli myös sen ratsastuksenohjaajatytön ilme kun se tajus että tuotiin Vovan kanssa "koko suku" mukanamme tallille..



Ratsuni Simval näytti hyvin äreältä kun ne vapaana olevat varsat pyöri perseessä kokoajan ^


Nuo pietarilaiset V ja M kutsuivat meidät Vovan kanssa kylään sekä tammikuiselle Prahan reissulle joten voipi olla että meillä on edessä parisuhdematkailua. Juuri suunniteltiin Vovan kanssa Varsovan ja Prahan reissuja ja sitten nää kysy halutaanko lähteä mukaan Prahaan. Loistavaa!

Nyt meillä on myös asunnonmyyntiprojekti käynnissä joka tarkoittaa sitä että Australia lähenee. Viisuminhakuprosessi vaatii rahaa ja tää asunto on sitä rahaa.
Ollaan nyt soiteltu vuokrattavista asunnoista ja huomenna mennään katsomaan kahta vuokrattavaa omakotitaloa. Joo, kirjottelin aiemmin että vuokraan itselleni asuntoa mutta ei tässä kai tässä mitään pysyvää päätöstä kukaan saa mihinkään suuntaan aikaseks kun kaks yhtä tunnevajukkia lyö hynttyyt yhteen ja yrittää tehdä päätöksiä johonkin suuntaan. Tykätään toisistamme ja toistemme kanssa hengailusta vähän liikaa niin päädyttiin nyt kuitenkin siihen että vuokrataan iso omakotitalo jossa on tilaa molemmille. Sitten ei olla niin alttiitta toisillemme niinkuin nyt tässä Vovan 32m2 yksiössä keittiöllä. Talovaihtoehdot on 75m2 omakotitalo kaupungissa ja 100m2 omakotitalo reilu 10km keskustasta samaan hintaan.. Huomenna tiedänpi lissää, hyvältä kuullostaapi :3

Millamaija

2 kommenttia:

  1. Ihania heppakuvia. Toivottavasti asuntoasiat järjestyy pian parhainpäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eiköhän ne ajan kanssa jotenkin järjesty!

      Poista